Er du blevet godt og grundigt bidt af den virtuelle verden og bruger du flere timer dagligt foran computeren, så kan det være, at de næste par tips vil komme dig til gode. For når du sidder stille i mange timer samtidig med, at du kan opleve stigninger i din puls, spænding og aggressivitet, så er det særdeles vigtigt, at dit undertøj nemt kan slippe af med varme og sved igen, hvis du vil føle dig komfortabelt hele spillet igennem. Der er et par ting du kan gøre for at optimere din komfort, så du kun skal koncentrere dig om spillet.

Bambus undertrøje

Måske du ved første øjekast synes, at dette råd lyder en smule for smart, men der er faktisk en god grund til, at bambus undertrøjen er blevet et hit i Danmark. En bambus undertrøje er produceret af over 90% bambusgarn, og det har en række fordele for dig som forbruger af produktet. Mange oplever, at deres almindelige undertrøjer bliver stive efter vask og at de har svært ved at komme af med varme. Dette er ikke tilfældet med en bambus undertrøje der, udover at være miljørigtig, sørger for, at du kan komme af med både sved og varme, så du ikke skal skifte overdel flere gange om dagen. Banbus undertrøjen kombinerer høj komfort med funktionelle egenskaber, og din bambus undertrøje vil holde både form og farve i meget længere tid, end hvad ordinære undertrøjer tenderer til at gøre. Sidst lyder det, at en bambus undertrøje ikke kun har en tempererende virkning, men også er naturligt antibakteriel, der sørger for, at antallet af bakterier er så lavt som muligt.

En lille ventilator ved siden af skrivebordet

En anden mulighed for dig er, at du kan erhverve dig en lille blæser, der kan køle dig ned imens du spiller. Man bruger disse blæsere eller ventilatorer om sommeren, så de kan sove godt og nedkølet om natten. Spiller du meget computer kan det være særdeles svært at komme af med alt sin varme, da din energi og entusiasme også vil udskille varme. Men med en blæser lige ved hånden, vil den hele tiden sørge for at købe dig en smule ned. Det tørre luft gør det umuligt for svedperler at komme frem, da luften vil holde din pande tør langt det meste af tiden.

Sørg for at holde pauser

Selvom du kan få en hånd fra en bambus undertrøje eller fra en ventilator, så er det vigtigt, at du undervejs holder en pause eller to. For at sidde i samme stilling er hårdt for kroppen og det bliver svært at undgå at komme til at svede undervejs. Sørg derfor altid for at få lidt luft indimellem. Dette er både godt for din krop, så den kan bevæge sig i en anden position, men også for dit hoved. Med lidt ekstra luft til hjernen vil du nemlig føle dig endnu mere frisk, og måske det vil gavne resten af dagens computerspil og jagten på en sejr.