En stjernetegnsfigur bør indfinde sig i alle hjem for hver person, der er til. At vide, hvilken type person man er set i forhold til ens stjernetegn, er vigtigt for rigtig mange mennesker. Uanset om du er troende eller ej, kan dit stjernetegn give dig et praj om, hvordan du har det i bestemte uger. Du har sikkert læst en masse om det i aviserne, hvor du kan læse om dit stjernetegn, og hvordan du har det i den kommende uge. Nogle gange rammer de plet – andre gange knap så præcist.

Skal der stjernetegnsfigurer på ønskelisten næste gang, du har fødselsdag eller næste jul, fås de i 12 forskellige støbninger. En for hvert stjernetegn, naturligvis. Skal vi lige løbe dem alle igennem, har vi følgende:

 • Vædderen
 • Tyren
 • Tvillingen
 • Krebsen
 • Jomfruen
 • Løven
 • Vægten
 • Skorpionen
 • Skytten
 • Stenbukken
 • Vandmanden

Flotte stjernetegnsfigurer som pynt på børneværelset

Når et barn fødes, er det altid en rigtig god gaveidé at give stjernetegnsfigurer. Der er mange, der laver dem i adskillige udformninger, hvorfor det er let at finde nogle, der passer til din smag. Giv det i dåbsgave til et barn, som kan have det med sig gennem hele livet – først på børneværelset og senere gennem det voksne liv.

Disse figurer anses ikke for at være religiøse, men snarere astronomiske, da der er at tale om stjerner og stjernebilleder. De er opstået med tiden, hvor bl.a. videnskabsmænd gennem tiden har fundet dem på himlen og har nærstuderet dem. Der er stadig meget mystik over dem – ligesom der er ved de smukke figurer. Har du endnu ikke stjernetegnsfigurer i hjemmet, er det måske værd lige at undersøge, hvad dit stjernetegn gemmer på. Måske det er så interessant, at du gerne vil mindes om det hver dag, du ser på det.

Unikke og karakteristiske

Der findes kun én af hver. De er unikke og har utrolig meget karakteristika, hvorfor det er en glimrende pyntegenstand, der er ideel i såvel stuen som soveværelset. Stjernetegnsfigurer er ikke kun forbeholdt mennesker, der går op i stjernetegn. Ligesom et stamtræ er det rart at vide, hvor man kommer fra. Det kan du få indsigt i med et stjernetegn, der gennem årene har fået tillagt en masse betydning. De fås i både gamle og nye udgaver, som har et mere moderne udseende og derfor kan passe ind i mange hjem. Men er du til de ældre af slagsen, fås stjernetegnsfigurer bestemt også således.

Er du på udkig efter den ideelle gaveidé, er det altid en kærkommen gave, som kan gives til alle. Det er noget af det, vi alle til fælles. Vi har et stjernetegn, uanset om vi vil det eller ej. Der er bare nogen, der dyrker det mere end andre og omfavner de informationer, de får. Læg en under træet til næste jul, eller køb en som ren forkælelse for at glæde en, du holder af. Det er altid et sikkert hit.